PRODÁM bankovku 100 Kčs

zde můžete nabízet vaše výrobky a předměty které máte k prodeji
Pravidla fóra
Pravidla fóra
Do Předmětu tématu dejte označení PRODÁM nebo DARUJI ap..

Pokud danou věc nabízíte ještě někde jinde, dejte o tom v inzerátu náležitě vědět.

Veškeré nabídky nejsou vázány zprostředkováním dle anglického obchodního práva ze strany provozovatelů fóra a každý prodejce nese vlastní veškerou zodpovědnost.

Provozovatelé serveru http://www.finmaker.co.uk nenesou žádnou zodpovědnost za obsah inzerátů!

Veškeré inzeráty se automaticky mažou po 30 dnech od data vystavení. Správce, administrátor může nabídku zrušit kdykoliv, pokud to uzná za vhodné.

Zveřejnění inzerátu je zdarma.

Jestliže se váš inzerát neobjeví během 24 hodn, pak nám pošlete zprávu.

OK, nyní všeobecně:

1) Forum FinMaker není alternativou k Aukru a eBay
2) Uveďte jasně co nabízíte
3) Neuvádějte odkazy na jiné stránky, kde nabízíte vaše věci.
4) Nevkládejte odkaz na cizí stránky.
5) Nevkládejte inzeráty, aby lidé někam došli si něco koupit nebo někam volali.
6) Nabídky na zprostředkování čehokoliv a na poskytování úvěru, půjčky nebudou zveřejněny
7) Každá nabídka musí začínat "PRODÁM" nebo "DARUJI" ap.
8) Nevkládejte telefonní čísla ani majlové adresy
9) Vaše nabídka bude automaticky smazána po 30 dnech (nebo dříve, pokud to administrátor uzná za žádoucí).
Odpovědět
Hurvínek

PRODÁM bankovku 100 Kčs

Příspěvek od Hurvínek »

Prodám bankovku 100 Kčs s Klementem Gotwaldem. Kdysi, před převratem v roce 1989 jsem ji dostal a založil jsem ji do knihy jako záložku. Když tu je teď otevřený nabídkový forum, jsem si na ni vzpomenul a nabízím ji někomu, kdo to sbírá. Bankovka je úplně nová bez jakýcholiv známek použití nebo poškození. Pošlu ji poštou. Cena za bankovku £3.50
100 Kčs Klement Gottwald
100 Kčs Klement Gottwald
100Kcs-KG.jpg (59.89 KiB) Zobrazeno 1808 x
Filipes

Re: PRODÁM bankovku 100 Kčs

Příspěvek od Filipes »

Nemá ta stokoruna náhodou chybnou barvu? Myslím, jestli neměla být rudá, když je na ní Gottwald.
Hurvínku, a máš víc takových lidodemo bankovek? Koupil bych je děckám na hraní. Děcka si s nimi hrajou na "poštu" a na "hokynářství" a tak by je využily. Měl jsem nějaký lidodemo bankovky, ty jsem jim dal. Už je dost roztrhaly a pomalovaly, tak bych jim opatřil nové. Nejlíp nějaké barevné.
Hurvínek

Příspěvek od Hurvínek »

Ne né, 100 Kčs byly vždycky vojenský zelený. Rudý byly 50 Kčs. Na těch byla myslím nějaká ocelárna a nějací stachanovci se srpem a kladivem. Prohlídnu knihy, jestli v nich ještě nejsou nějaký bankovky coby záložky.
Hurvínek

Příspěvek od Hurvínek »

našel jsem ještě dvě záložky, dvě bankovky Kčs 25 se Žižkou. Liší se jen datumem a státním znakem.
Nabízím obě dohromady za 2 libry + poštovné.
Kčs 25 se Žižkou z roku 1958
Kčs 25 se Žižkou z roku 1958
Zizka-1958.jpg (78.03 KiB) Zobrazeno 854 x
Kčs 25 se Žižkou z roku 1961
Kčs 25 se Žižkou z roku 1961
Zizka-1961.jpg (73.58 KiB) Zobrazeno 854 x
Odpovědět