PRODÁM české staré bankovky

zde můžete nabízet vaše výrobky a předměty které máte k prodeji
Pravidla fóra
Pravidla fóra
Do Předmětu tématu dejte označení PRODÁM nebo DARUJI ap..

Pokud danou věc nabízíte ještě někde jinde, dejte o tom v inzerátu náležitě vědět.

Veškeré nabídky nejsou vázány zprostředkováním dle anglického obchodního práva ze strany provozovatelů fóra a každý prodejce nese vlastní veškerou zodpovědnost.

Provozovatelé serveru http://www.finmaker.co.uk nenesou žádnou zodpovědnost za obsah inzerátů!

Veškeré inzeráty se automaticky mažou po 30 dnech od data vystavení. Správce, administrátor může nabídku zrušit kdykoliv, pokud to uzná za vhodné.

Zveřejnění inzerátu je zdarma.

Jestliže se váš inzerát neobjeví během 24 hodn, pak nám pošlete zprávu.

OK, nyní všeobecně:

1) Forum FinMaker není alternativou k Aukru a eBay
2) Uveďte jasně co nabízíte
3) Neuvádějte odkazy na jiné stránky, kde nabízíte vaše věci.
4) Nevkládejte odkaz na cizí stránky.
5) Nevkládejte inzeráty, aby lidé někam došli si něco koupit nebo někam volali.
6) Nabídky na zprostředkování čehokoliv a na poskytování úvěru, půjčky nebudou zveřejněny
7) Každá nabídka musí začínat "PRODÁM" nebo "DARUJI" ap.
8) Nevkládejte telefonní čísla ani majlové adresy
9) Vaše nabídka bude automaticky smazána po 30 dnech (nebo dříve, pokud to administrátor uzná za žádoucí).
Odpovědět
Yetti

PRODÁM české staré bankovky

Příspěvek od Yetti »

nabízím k prodeji 5 kusů bankovek ČR z roku 1993, nominální hodnota každé bankovky je Kč 200. Bankovky jsou zcela nové, nikdy nepoužité, nepoškozené, nepřeložené. Byly získány moji příbuznou z bankomatu v Praze a uloženy pro "strýčka Příhodu". :D Nyní se zjistilo, že se jedná o starý vzor bankovek a že jsou neplatné. Prodám sběrateli za nominální hodnotu v Kč nebo £ dle aktuálního kurzu.
Olina

Re: PRODÁM české staré bankovky

Příspěvek od Olina »

zkoušel jsi je vyměnit v ČNB v Praze?
Yetti

Příspěvek od Yetti »

Nezkoušel. Předně bych tam musel s nimi dojet a pak jsem někde četl, že bankovky z roku 1993 jsou prý strašně staré a ČNB je nebere. ;) Mám jen 5 kusů, to je celkem Kč 1000. Cestovné a ztráta času spojená s výletem do Prahy vyjde dráž. Tak je buďto prodám za nominál někomu, komu se budou líbit, anebo je použiju jako dekoraci nebo je dám na hraní děckám do školky.
Jansson

Příspěvek od Jansson »

Tyhle český manýry, nehlásit se k dřív vydaným bankovkám nesnáším. V roce 2019 jsem našel doma anglický libry z roku 1982. Odnesl jsem je do NatWestu kde mám účet a banka mi je vzala bez řečí a připsala mi na účet celou částku, jako kdyby byly platný.
Kaya

Příspěvek od Kaya »

V Africe stejný. Vlády v Africe natisknou bankovky a pak je prohlásej za neplatný a natisknou se zase jiný. Mám spoustu různých afrických bankovek. Můžu je věnovat gratis.
Odpovědět