Společnost typu LLC registrovaná v USA si může otevřít pobočku zde ve Spojeném království. Většinou to bude společnost LTD, případně jiná forma obvyklá ve Spojeném království.
V každém případě bude známé, kdo je společník a Rejstřík společností bude žádat doložit, kdo je rozhodující osobou ve společnosti LLC registrované v USA.
Spojené království
Re: Spojené království
Fialko, v tomto článku Českého Rozhlasu
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/ne ... 240500_mpa
se potvrzuje, že mnoho českých úředníků podniká skrze firmy, které obcházejí zákony a "dojí" státní kasu. Nejenže berou úplatky, takzvané "nevšimné", aby si nevšímali, ale zcela jistě sedí v dozorčích radách akciových společností nebo vlastní akcie společností, které porušují zákony.
čeští úředníci mají často firmy v zahraničí, ale ne v Anglii. Tam by na ně bylo vidět. Oblíbený je Kypr, Singapore, Holandsko, Švýcarsko a podobně. Většinou je firma provozovaná skupinou úředníků. To z praktických důvodů, kvůli provozním nákladům. Málokdy firmu provozuje jediný úředník.
Zdravím. napadlo mi, že bych si mohl založit firmu ve Skotsku a vozit do Česka skotskou whisky a takovýty jejich tekutiny. To by mohlo jít, ne? Co myslíte?
beru jakkoukoliv práci
Dovoz alkoholu do EU není jednoduchý i když se jedná o skotskou whisky a podobný tekutiny.
přemýšlím, že si v novém roce založím firmu v Anglii. Jen mne zajímá, jakou bude mít firma životnost. Jak dlouho mi firma vydrží.