internetové rádio
internetové rádio
Chci zřídit a provozovat internetové rádio. Prostě rozhlas po internetu. Hledám investora, který mi poskytne prostředky na rozjetí.
Re: internetové rádio
Co je potřeba pro rozjezd internetovýho rádia? Na kolik to vyjde?
Je potřeba server, výkonný server a rychlé internetové připojení. Toto se zpočátku dá pronajmout.
Dále je potřeba alespoň základní vybavení studia, mikrofony, mix pult, přehrávače. Jde o to, co se bude po netu vysílat. Zda jen hudba nebo dělat nějaký rozhovory a tak. Vedle toho se musí vysílat reklamy, protože ty to živí. S tím se nic nenadělá.
Dále je potřeba alespoň základní vybavení studia, mikrofony, mix pult, přehrávače. Jde o to, co se bude po netu vysílat. Zda jen hudba nebo dělat nějaký rozhovory a tak. Vedle toho se musí vysílat reklamy, protože ty to živí. S tím se nic nenadělá.
Je potřeba nějaké povolení nebo licence na internetový radio? Kolik to stojí?
- Dr.DuckDuckGo
Tady v Anglii musíš mít licenci, pokud vysíláš hudbu nebo nahrávky, které nejsou tvoje vlastní. Cena za licenci je podle obratu. Do obratu £5000 ročně stojí roční licence myslím £150 nebo tak nějak.
Jak to je jinde s licencema, to nevím.
Já bych do toho projektu šel. Dělám DJ už pár let. Můžu poskytnout i nějaký vybavení. Jde o to dohodnout se, kde bude studio. Je teda potřeba víc lidí, správce serveru například, pak někdo kdo bude shánět zadavatele inzerce.
V jakým jazyce se bude vysílat? Na jakou oblast a jaké posluchače se bude cílit?
Tohle je potřeba si ujasnit.
Jak to je jinde s licencema, to nevím.
Já bych do toho projektu šel. Dělám DJ už pár let. Můžu poskytnout i nějaký vybavení. Jde o to dohodnout se, kde bude studio. Je teda potřeba víc lidí, správce serveru například, pak někdo kdo bude shánět zadavatele inzerce.
V jakým jazyce se bude vysílat? Na jakou oblast a jaké posluchače se bude cílit?
Tohle je potřeba si ujasnit.
poskytuji ozvučování prostor, měření hluku, DJ služby na zábavních večírcích
teda myslel jsem, že se bude vysílat anglicky. Jenže to by chtělo rodilýho mluvčího, anglickýho DJ. Chtěl bych vysílat hudbu a pak rozhovory s různými lidmi na témata co lidi nejvíc zajímá.