Spojené království
Re: Spojené království
Je možno založit firmu tak, abych za tou firmou nebyl vidět?
Zjistit kdo je za firmou je možné z Rejstříku společností. Mnoho lidí však má zapsanou firmu přes další firmu vedenou v daňových rájích, třeba na Kypru nebo Britských Panenských ostrovech a tak.... Založit firmu inkognito, aby nebylo vidět, kdo je za firmou však nelze. Protože i když se zakládá firma , že její společník je jiná firma například v offshore destinaci, třeba na tom Kypru, tak Rejstřík chce dokumenty od té offshore firmy. Čili Rejstřík vždy bude vědět, kdo je úplně na začátku.
pracuji teď ve státní správě, na úřadě v ČR. Ale možná budu muset odejít a tak přemýšlím, že si založím firmu, teda ne v ČR samozřejmě. Nechci ale abych byl za firmou vidět, protože budu využívat mé kontakty. Když přes offshore třeba přes Kypr to nejde, je nějaký jiný způsob? Myslím si, že hodně mých kolegů na úřadech nějakým způsobem podniká. Jenže nikdo to nepřizná a nikdo o tom nechce mluvit.
prosím, kolik stojí založení firmy?
- Mickeymouse
prosím vás, když mám záznam v českým RT, je to problém, abych si mohl registrovat u vás v Anglii firmu?
já mám taky záznam v RT a navíc jsem trvale v exekuci a přitom mám firmu v Anglii. Na firmu v Anglii český exekutor nemůže.Mickeymouse píše: ↑úte bře 05, 2024 10:50 pm prosím vás, když mám záznam v českým RT, je to problém, abych si mohl registrovat u vás v Anglii firmu?
Platí nové poplatky: https://changestoukcompanylaw.campaign. ... ouse-fees/
Nelze. viz zde: https://changestoukcompanylaw.campaign. ... -a-glance/
Musíš doložit totožnost, musíš mít registrovanou majlovou adresu. Už žádný majl na gůglu.
Můžete mi někdo říct, jestli lze mít v Anglii firmu podobného typu jako je organizační složka v ČR? Že by si třeba firma ABC LLC se sídlem v USA v Delaware zřídila organizační složku v Anglii?