kde a jak nejlíp inzerovat
Re: kde a jak nejlíp inzerovat
To je těch 80% populace, která má diagnostikován syndrom MZA. S tím je těžké cokoliv dělat. Léčba je drahá, ale především velmi dlouhodobá.
Má někdo osobní zkušenost s tím sběratelským portálem? Myslím, jak to tam funguje, jestli se tam opravdu dá něco prodat.hřib píše: ↑ned pro 15, 2024 8:30 pm V Česku existuje sběratelský portál www.sberatel.com Je zaměřený především na poštovní známky, mince, bankovky.
Vloni jsem zkoušel prodat na sberatel.com nějaké mé obrazy. Zjistil jsem, že ten web, portál nefunguje jako veřejně prodejní. Funguje jinak, totiž byl vytvořený nějakou firmou, která obchoduje se starožitnostma a sběratelskými věcmi. Princip je v tom, že se čeká, až tam lidi dají nějaké jejich nálezy, co doma našli a zeptají se jakou to asi má cenu. "Odborníci" z toho webu, teda té firmy
jim pak odpovědí, že to nemá skoro žádnou cenu, ale že to od nich za pár korun koupí.
Někdy jim poradí aby to dali na aukro, kde se šmelí s kradenými věcmi. Pochopitelně ta firma je také zaháčkovaná na aukru.

- Střevlík.královský
To mi připomíná výkupce knih a firmy které nabízejí vyklízení půd a podobně. Něco jim nabídnete a dozvíte se: "Pani to nemá žádnou cenu. To jsou starý krámy. My to naložíme a odvezeme do sběrnýho dvora, ať se s tím nemusíte sama tahat". 

Češi mají také sbazar.cz , který provozuje nechvalně známá firma Seznam. Na sbazaru inzerují české socky, které nemůžou vydat 1 Kč denně na vlastní doménu a vlastní majlbox.
Na sbazar.cz se prodává starý haraburdí vytahané ze smetiště, z odpadkových kontejnerů a podobně.